Продуктивність:
до 200 кг/годину
від 200 кг до 500 кг/годину
Для безперервного подрібнення згустку та плавлення-витягування будь-яких видів сирів групи «паста філата», таких як моцарела, фіор ді латте, піца-сир, проволоне, лапки, і т.д.
Машина укомплектована секціями подрібнення згустку та плавлення-витягування, включає також вузол підготовки та циркуляції гарячої води.
Запросити інформацію
Особливості
- Компактні розміри.
- Простота в експлуатації.
- Універсальність та зразкові робочі параметри.
- Підходить для малих та середніх молочних підприємств, а також для лабораторних випробувань.
- Безперервна або періодична дія, за бажанням користувача.
- Плавлення-витягування гарячою водою.
- Регульована швидкість нарізування згустку у секції подрібнення відповідно до вимог виробництва.
- Регульована швидкість двох шнеків у секції попереднього нагрівання згустку відповідно до вимог виробництва.
- Регульована швидкість вимішування у секції витягування-плавлення з занурювальними важелями відповідно до вимог виробництва.
- Укомплектована перетворювачами частот для оптимізації та спрощення у використанні агрегату. Регулювання швидкості здійснюється за допомогою кнопок на панелі керування.
- Кількість та подача гарячої води регулюється відповідно до бажаної продуктивності, характеристик і параметрів продукту.
- Автоматичний контроль температури гарячої води для витягування.
- Включає ємність для підготовки, нагрівання та циркуляції води, необхідної для процесу плавлення-витягування.
Додаткові можливості
- Електричне нагрівання води для процесу витягування, замість нагрівання парою.
- Непряме нагрівання води для процесу витягування через перегріту воду або пару.