Skip to main content

Формувальна машина dm28

Продуктивність:
до 200 кг/годину
від 200 кг до 500 кг/годину

Міні машина формування з роликовим барабаном для формування будь-яких видів сирів групи «паста філату», таких як моцарелла, фіор ді латте, моцарелла-буффало, піца-сир, проволоне, скаморця, чечил, сулугуні, оштепок, парениця, оахака тощо.

Машина компактних розмірів, з двома шнеками, призначена для малих молочних підприємств, які прагнуть автоматизації процесу формування, зберігаючи різноманітність асортименту та характерність невеликого ремісничого виробництва.

Незважаючи на маленькі розміри машини, завдяки ряду формувальних насадок доступних на запит, вона дозволяє виробляти багатий асортимент сирів різних форм і з різною вагою.

Можливі продукти:

  • Кульки моцарели вагою від 1 до 500 г («боккончіні» - великі кульки, «оволині» - кульки поменше, «чильєджіні» - розміром з велику черешню, «перлині» - маленькі горошини розміром схожі на перли).
  • Форми лапки, провалу, «груша» або «матрьошка» різних розмірів.
  • Шайби, диски, серця, батончики, оштепок та інші незвичайні форми.
  • Продукти в циліндричних або цегляних блоках, як піца-сир, проволоне, кашкавал, сулугуні, касері вагою до 3 кг.
  • Безперервні нитки для сирних паличок, а також ручного в'язання кісок, чечила, вузликів, клубків оахака.
  • Моцарела у вигляді шару для рулетів (сфолья).
Запросити інформацію
Приклад: +380671234567
Політика конфіденційності
Я згоден (згодна) з умовами обробки персональних даних
    Особливості
    • Компактні розміри.
    • Простота в експлуатації.
    • Універсальність виробництва та зразкові робочі параметри для ремісничого та лабораторного виробництва.
    • Порційна чи безперервна дія, за бажанням користувача.
    • Формувальна машина з двома шнеками.
    • Регульована швидкість формувального шнека відповідно до вимог виробництва та продукту.
    • Регульована швидкість формувального барабана відповідно до вимог виробництва та продукту.
    • Рівномірне заповнення осередків формувального барабана для постійності розміру продукту.
    • Ідеальна «спайка» волокон сиру завдяки особливій формі кромки осередків з метою зберегти в ній вміст вологу.
    • Автоматичний контроль температури у нагрівальній сорочці.
    • Укомплектована перетворювачами частот для оптимізації та спрощення у використанні агрегату. Регулювання швидкості здійснюється за допомогою кнопок на панелі керування.
    • Формувальні барабани для виготовлення продукту вагою від 1 до 500 грам.
    • Формувальні барабани для скаморця, провалу, «груша» або «матрьошка» різних розмірів.
    • Формувальні барабани для нестандартних форм та продуктів.
    • Пристрій для формування продуктів у циліндричних або цегляних блоках вагою до 3 кг, з ручним керуванням.
    • Екструдер для безперервних ниток сиру.
    • Екструдер для моцарели у вигляді шару для рулетів «сфолья».
    • Версія із монофазним електроживленням.

    Чому обладнання Dima

    Розуміючи важливість постійних інновацій, компанія DIMA виросла завдяки людським та професійним якостям своїх співробітників, а також завдяки завданням та викликам, які поставили клієнти перед нею. DIMA досягла сьогодні високих рівнів надійності та компетентності, які дозволили їй завоювати повагу та довіру всіх клієнтів з будь-якої частини світу.

    • icon
    • Гнучкість та точність
    • icon
    • Постійні інновації
    • icon
    • Якість матеріалів
    • icon
    • Клієнтська підтримка

    Потрібна допомога?

    Зв'яжіться з нами

    Україна, м. Київ, вул. Туполєва, 8 офіс 12