Все обладнання Dima сертифіковано UNI EN ISO 9001: 2008.
Розуміючи важливість постійних інновацій, компанія DIMA виросла завдяки людським та професійним якостям своїх співробітників, а також завдяки завданням та викликам, які поставили клієнти перед нею. DIMA досягла сьогодні високих рівнів надійності та компетентності, які дозволили їй завоювати повагу та довіру всіх клієнтів з будь-якої частини світу.
Для виробництва сиру рікотта важливо використовувати якісне обладнання. Це оснащення, в якому поєднується привабливість дизайну, продуманість виконання кожної деталі, ефективність та інші переваги.
Оснащення від відомого бренду дозволяє організувати ефективний виробничий процес на підприємствах різного розміру. Для приготування сироваткового сиру використовується продумана конструкція, зроблені з міцних матеріалів. Воно відповідає сучасним стандартам і нормам безпеки, гігієнічності в даній сфері. Разом традиційної ручної системи ця стає ідеальним рішенням, тому що дозволяє автоматизувати процеси, вивести їх продуктивність на наступний рівень. Може застосовуватися для виробництва моцарели різного розміру. Серед основних особливостей можна відзначити:
Зручна панель управління, оснащена сенсорним дисплеєм, використовувати який неймовірно просто. Продуманий дизайн закритого типу, який покращує гігієнічні характеристики конструкції, забезпечує безпеку.
Зробити це в Україні буде дуже просто, якщо звернутися в нашу компанію. Ціна обладнання відповідає його якості. Попередньо можна ознайомитися з основними технічними характеристиками, можливостями оснащення, отримати професійну консультацію.
Щоб виробляти якісний сироватковий сир в необхідній кількості, такий пристрій стає обов'язковим. Воно створене для цих цілей, володіє всіма необхідними ресурсами і можливостями. Моцарела і рікотта виходять смачними, відповідають всім нормам. Придбати оснащення у нас можна на кращих умовах в країні.