Все обладнання Dima сертифіковано UNI EN ISO 9001: 2008.
Розуміючи важливість постійних інновацій, компанія DIMA виросла завдяки людським та професійним якостям своїх співробітників, а також завдяки завданням та викликам, які поставили клієнти перед нею. DIMA досягла сьогодні високих рівнів надійності та компетентності, які дозволили їй завоювати повагу та довіру всіх клієнтів з будь-якої частини світу.
Приготування сиру складається з безлічі етапів, серед яких витягування за допомогою пари. Для створення оптимальних умов використовується спеціальне обладнання. Воно спроектоване для приготування різних сортів сиру, серед яких моцарела, піца-сир і т.д.
Всі машини в асортименті володіють компактним дизайном і високим рівнем міцності, що робить їх оптимальним вибором для молочних підприємств, які бажають розвиватися. У конструкції використовуються надійні елементи, зроблені з міцних матеріалів. Тому можна ефективно обробляти різні види згустку, сирної сировини, харчові інгредієнти.
Шнеки спрямовані в різні боки, що разом з паровим нагріванням забезпечує потрібний ефект. Продукт виходить якісним, підвищується вихід. У стандартну комплектацію оснащення входить автоматична СІП-мийка, яка підвищує рівень гігієнічності та безпеки. Серед інших плюсів машин можна відзначити:
Без цієї технології неможливо уявити собі виробництво моцарели. Придбати висококласне обладнання для витягування можна у нас. Воно стане в нагоді для ефективного виготовлення високоякісного продукту. У порівнянні з іншими технологіями парове витягування забезпечує різні переваги. Вона підходить для безперервної і періодичної обробки сирної маси. Серед головних плюсів:
Щоб придбати сертифіковані машини для парового витягування і плавлення, можна сміливо звертатися до нас. Ціна завжди відповідає якості, надається офіційна гарантія. В асортименті представлено кілька машин, технічні характеристики яких відрізняються. За допомогою менеджерів можна буде підібрати кращий варіант під конкретні потреби.