Skip to main content

Формувальна машина dm26-e

Продуктивність:
до 2000 кг/годину

Dima в силі задовольнити навіть комплексні вимоги молочної промисловості, пропонуючи адекватні, інноваційні та надійні виробничі рішення для великих виробничих потужностей.

Машина з роликовим барабаном із чотирма формувальними шнеками модель DM26-E спеціально розроблена для будь-яких видів сирів групи «паста філата», таких як моцарела, фіор ді латте, моцарела-буффало, піца-сир, проволоне, скаморця, чечил, сулугуні, оштепок, парениця, оахака тощо.

Надзвичайно універсальна формувальна машина, що ідеально підходить для виробництва сиру з низьким, середнім або високим вмістом вологи; завдяки спеціальній, швидкій і простій у використанні системі нахилу основного корпусу машини, що дозволяє працювати в горизонтальному положенні або з нахилом до 30° до барабана для формування, для оптимального регулювання вмісту вологи в продукті.

Міцна конструкція машини та зразкові робочі показники, для найбільших виробників моцарели Італії та за кордоном, зробили модель DM26-Е вибором №1.

Машина має інтегровану ексклюзивну систему автоматичного визначення розміру барабана. При цій системі управління машиною саморегулює оптимальні параметри для швидкості обертання шнеків і формувального барабана автоматично для кожного розміру, тим самим запобігає будь-якій можливій помилці оператора, якому потрібно замінити формувальний барабан і почати виробництво за короткий час.

Формувальна машина включає автоматичну панель управління з ПЛК та сенсорним екраном HMI для всіх робочих фаз.

Незважаючи на компактні габарити машини, завдяки ряду формувальних насадок доступних на запит, вона дозволяє виробляти багатий асортимент сирів різних форм і з різною вагою.

Можливі продукти:

  • Кульки моцарели вагою від 1 до 600 г («боккончіні» - великі кульки, «оволині» - кульки поменше, «чильєджіні» - розміром з велику черешню, «перлині» - маленькі горошини розміром схожі на перли).
  • Форми лапки, провалу, «груша» або «матрьошка» різних розмірів.
  • Шайби, диски, серця, батончики, оштепок та інші незвичайні форми.
  • Продукти в циліндричних або цегляних блоках, як піца-сир, проволоне, кашкавал, сулугуні, касері вагою до 3 кг.
  • Безперервні нитки для сирних паличок, а також ручного в'язання кісок, чечила, вузликів, клубків оахака.
Запросити інформацію
Приклад: +380671234567
Політика конфіденційності
Я згоден (згодна) з умовами обробки персональних даних
    Особливості
    • Ідеальне рішення для промислових виробничих потреб.
    • Універсальність виробництва та зразкові робочі параметри.
    • Простота в експлуатації.
    • Порційна чи безперервна дія, за бажанням користувача.
    • Формувальна машина з чотирма шнеками.
    • Регульована швидкість формувальних шнеків відповідно до вимог виробництва та продукту.
    • Регульована швидкість формувального барабана відповідно до вимог виробництва та продукту.
    • Спеціальна, швидка і проста система нахилу, для роботи машини в горизонтальному положенні або з нахилом (у будь-якій позиції) до 30° до барабана для формування, для оптимального регулювання вмісту вологи в продукті.
    • Рівномірне заповнення осередків формувального барабана для постійності розміру продукту.
    • Ідеальна «спайка» волокон сиру завдяки особливій формі кромки осередків з метою зберегти в ній вміст вологу.
    • Постійна підтримка температури сиру та бездоганні результати якості кінцевих продуктів завдяки нагрівальній сорочці на зовнішній поверхні зони шнеків, яка заповнена водою. Вода всередині нагрівальної сорочки нагрівається електричними опорами (тенами).
    • Автоматичний контроль температури у нагрівальній сорочці.
    • Укомплектована перетворювачами частот для оптимізації та спрощення у використанні агрегату. Регулювання швидкості здійснюється за допомогою кнопок на панелі керування.
    • Автоматична контрольна панель з ПЛК та сенсорним екраном HMI для керування стадіями роботи та миття.
    • Формувальні барабани для виготовлення продукту вагою від 1 до 600 грам.
    • Формувальні барабани для скаморця, провалу, «груша» або «матрьошка» різних розмірів.
    • Формувальні барабани для нестандартних форм та продуктів.
    • Пристрій для формування продуктів у циліндричних або цегляних блоках вагою до 3 кг, з ручним керуванням.
    • Екструдер для безперервних ниток сиру.
    • Версія зі збільшеним бункером.
    • Автоматична СІП-мийка.

    Чому обладнання Dima

    Розуміючи важливість постійних інновацій, компанія DIMA виросла завдяки людським та професійним якостям своїх співробітників, а також завдяки завданням та викликам, які поставили клієнти перед нею. DIMA досягла сьогодні високих рівнів надійності та компетентності, які дозволили їй завоювати повагу та довіру всіх клієнтів з будь-якої частини світу.

    • icon
    • Гнучкість та точність
    • icon
    • Постійні інновації
    • icon
    • Якість матеріалів
    • icon
    • Клієнтська підтримка

    Потрібна допомога?

    Зв'яжіться з нами

    Україна, м. Київ, вул. Туполєва, 8 офіс 12